Varza și orezul necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 144 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 56 cenți pe porție. Un amestec de varză, ulei de măsline, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 52 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este super. Încercați Varză Cu Orez, Orez Prăjit Cu Varză, și Varză Umplută Cu Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, combinați orezul și apa. Aduceți la fierbere. Acoperiți și reduceți căldura la minim. Se fierbe timp de 15 până la 20 de minute, până când apa este absorbită și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti si amestecati pana cand sunt parfumate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
4
Adăugați varza și gătiți timp de aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până când varza se gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
5
Se amestecă roșiile, inelele de piper și orezul fiert. Se fierbe timp de 10 până la 15 minute pentru a amesteca aromele împreună.