Varză Verde Caldo Verde

Varză Verde Caldo Verde
Varza verde Caldo Verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 392 calorii, 13g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cârnați portughezi chourico, cartofi, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 64%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caldo Verde (Supă Verde Portugheză), Caldo Verde, și Caldo Verde.

Instrucțiuni

1
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul; gatiti pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați cartofi tăiați felii și jumătate din varză, gătiți până când varza se ofilește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
3
Se toarnă apă, apoi se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu, apoi acoperiți și fierbeți până când cartofii s-au înmuiat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Curățați cu grijă supa în loturi până se omogenizează, apoi reveniți la aragaz la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
5
Adăugați cârnații și varza rămasă; condimentați cu boia, sare și piper. Aduceți la foc mic, apoi acoperiți și gătiți timp de 5 minute până când varza s-a înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
6
Pentru a servi, turnați în farfurii mari de supă plate și stropiți cu o cantitate generoasă de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista