Varză Verde Caldo Verde
Varza verde Caldo Verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 392 calorii, 13g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cârnați portughezi chourico, cartofi, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 64%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caldo Verde (Supă Verde Portugheză), Caldo Verde, și Caldo Verde.
Instrucțiuni
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul; gatiti pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 3 minute.
Adăugați cartofi tăiați felii și jumătate din varză, gătiți până când varza se ofilește, aproximativ 3 minute.
Se toarnă apă, apoi se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu, apoi acoperiți și fierbeți până când cartofii s-au înmuiat, aproximativ 15 minute.
Curățați cu grijă supa în loturi până se omogenizează, apoi reveniți la aragaz la foc mediu.
Adăugați cârnații și varza rămasă; condimentați cu boia, sare și piper. Aduceți la foc mic, apoi acoperiți și gătiți timp de 5 minute până când varza s-a înmuiat.
Pentru a servi, turnați în farfurii mari de supă plate și stropiți cu o cantitate generoasă de ulei de măsline.