Varză Umplută / Golabki
Varza umplută / Golabki ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 375 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de orez, făină, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Rulouri De Varză / Golabki / Varză Umplută, Golabki (Rulouri De Varză Umplute), și Golabki (rulouri de varză umplute) pentru # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert. Scufundați varza în apa clocotită, fierbeți timp de 3 până la 5 minute.
Scoateți cele mai mari 10 frunze și varză și puneți-le deoparte. Rezervați suficiente frunze de varză pentru a alinia fundul unei cratițe mari.
Aduceți cele 2 1/4 căni de apă la fierbere.
Adăugați orez și readuceți apa la fierbere. Reduceți focul la foc mic, acoperiți orezul și lăsați să gătească până se înmoaie.
Lasă orezul să se răcească.
Într-o tigaie mare, rumenim ceapa în cele 3 linguri de unt sau margarină.
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați orezul, ceapa și carnea de porc crudă. Se condimentează cu sare și piper. Împărțiți umplutura în 10 părți și întindeți uniform pe cele 10 frunze mari de varză.
Rulați ferm, împingând marginile în interior. Aranjați un strat din frunzele de varză rezervate pe fundul unei cratițe și așezați rulourile de varză peste ele.
Așezați ciupercile în cratiță cu rulourile de varză.
Adăugați 1/4 cană de apă clocotită în cratiță, presărați sare și lăsați rulourile de varză să fiarbă la foc mediu până se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Dacă apa fierbe, adăugați mai multă apă în timp ce gătiți.
Când varza umplută este fragedă, pregătiți sosul. Într-o tigaie, topiți untul sau margarina rămasă și făina rumenită la foc mic. Diluați rouxul cu restul de varză din cratița cu rulou de varză. Aduceți acest amestec la fierbere. Condimentează cu pastă de roșii.
Se toarnă sosul peste varza umplută imediat înainte de servire.