Varză umplută dulce și acră

Varză umplută dulce și acră
Varza umplută dulce și acră necesită aproximativ 5 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 30 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 206 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, orez, ketchup și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Varză Umplută Dulce Și Acră, Varză de muștar umplută dulce și acru, și Sarmale umplute cu sos dulce și acru.

Instrucțiuni

1
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Umpleți o oală mare cu apă și aduceți-o la fierbere. Fierbeți capetele de varză, pe rând, până se înmoaie, dar încă ferme, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scoateți și lăsați să se răcească timp de 15 minute.
4
Combinați carnea de vită măcinată, ouăle, orezul fiert, 1 1/2 lingurițe de praf de usturoi, sare și piper și 1/2 cană ketchup într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Orez FiertOrez Fiert
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se amestecă cu mâinile până se combină bine.
6
Pregătiți frunzele de varză bărbierind o felie din vena mare din centrul frunzelor, astfel încât acestea să fie mai ușor de rulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
7
Așezați o lingură plină de umplutură în centrul frunzei. Îndoiți marginile din stânga și din dreapta și rotiți frunza de jos, formând un cilindru strâns. Asigurați-vă cu scobitori, dacă este necesar. Continuați să umpleți și să rulați frunzele; salvați frunzele de varză mai mici și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
8
Tăiați frunzele de varză rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
9
Așezați varza tocată într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Adăugați ceapa feliată, roșiile zdrobite, stafidele, sarea acră (pulbere de acid citric), sarea și piperul, 1/2 cană ketchup, iar restul de 1 1/2 lingurițe praf de usturoi. Se amestecă 1/2 cană de zahăr alb și se aduce amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Linguriță De Nutrient Pentru Drojdie1 Linguriță De Nutrient Pentru Drojdie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Gustați sosul și reglați dulceața, dacă doriți, adăugând 1/2 cană suplimentară de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
12
Așezați rulourile de varză în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
13
Se toarnă restul de 1 cană de ketchup deasupra rulourilor. Acoperiți oala și reduceți căldura la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Gatiti rulourile timp de 3 ore, batand rulourile la fiecare jumatate de ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 5 m.
Porții30
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista