Varză Umplută

Varză Umplută
Varza umplută ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână varză, apă, suc de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Rulouri De Varză / Golabki / Varză Umplută, Varză Umplută, și Varză Umplută pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați capul de varză într-o oală mare la foc mare și adăugați apă pentru a acoperi. Se fierbe varza timp de 15 minute, sau până când este flexibilă și moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge și se lasă să se răcească complet.
3
Scoateți vena exterioară tare din frunze.
4
Într-un castron mare separat, combinați carnea de vită, orezul, praful de usturoi și oul, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Carne De VităCarne De Vită
OrezOrez
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați o cantitate mică, cam de dimensiunea palmei, în centrul unei frunze de varză și pliați frunza, înfășurând părțile laterale ale frunzei pentru a păstra amestecul de carne în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
CarneCarne
6
Strângeți frunzele umplute într-o oală mare, punând frunzele mai mari pe fund.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați sucul de roșii, oțetul și zahărul și suficientă apă pentru a acoperi. Se fierbe la foc mediu mic timp de aproximativ 60 de minute. (Notă: fii cu ochii pe ele, asigurându-te că fundul frunzelor nu arde.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RoșiiSuc De Roșii
OțetOțet
ZahărZahăr
ApăApă
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista