Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați varza umplută Stoup. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 857 calorii, 54g de proteine, și 44G de grăsime per portie. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână o mână de pătrunjel cu frunze plate, bulion de pui, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 35 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Varză Umplute Stoup, Knockwurst Și Varză Roșie Stoup, și St. Paddy Corned Carne de vită și varză Stoup.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală de sos la foc mediu-mare cu 2 rotații din tigaia cu ulei de măsline extravirgin, aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați orezul și aruncați pentru a acoperi în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați 2 căni de bulion de pui, aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 16 până la 18 minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Încălziți o oală adâncă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați uleiul de măsline extravirgin rămas, odată fierbinte adăugați carne și începeți să se rumenească, 2 până la 3 minute. Condimentează carnea cu ienibahar, coriandru, boia afumată, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați frunze de dafin, ceapă, usturoi și morcovi. Gatiti legumele 2-3 minute pentru a incepe sa le inmoaie, apoi adaugati varza si lasati-o putin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
(rezervati 1 Lingura)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați roșiile, sosul de roșii și stocul rămas și acoperiți oala. Ridicați focul la mare și aduceți supa la foc mic. Se fierbe timp de aproximativ 10 minute. Odată ce orezul este gătit, adăugați la supă și continuați să fierbeți timp de 2 până la 3 minute. Amestecați pătrunjelul și mărarul, reglați sarea și piperul după gust și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Crengute De Marar Proaspat Culese
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura