Varză Teriyaki
Varza Teriyaki este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 120 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, varză, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Sandviș Cu Friptură De Flanc Teriyaki Cu Varză Napa, Ardei Grași Roșii Și Morcovi, Scoici de susan prăjite și friptură Teriyaki cu salată de varză prăjită, și Aripi de pui Teriyaki cu sos teriyaki proaspăt pentru rețete similare.