Varză roșie fiartă chineză
Varza roșie fiartă chineză necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 214 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,45 USD pe porție. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână oțet de vin de orez, ulei de susan, semințe de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este remarcabil. Flounder Fiert Cu Varză Chineză, Varză roșie fiartă cu ceapă roșie și mere, și Varză Roșie Fiartă Cu Zinfandel Roșu sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Sfat toate ingredientele, cu excepția cepei de primăvară, a semințelor de susan și a uleiului, într-o tigaie mare cu capac și aduceți la foc mic. Gatiti la foc mic timp de 25-30 de minute pana cand tot lichidul s-a evaporat si continuati sa gatiti, amestecand regulat, pana cand sucurile devin cu adevarat lipicioase si glazurati varza.
Se amestecă jumătate din ceapa de primăvară și semințele de susan și se îngrămădesc într-un castron.
Se servește împrăștiat cu restul de ceapă de primăvară și semințe de susan și stropit cu uleiul de susan.