Varză Roșie Dulce-Acrișoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza roșie dulce-acrișoară. Această rețetă face 8 porții cu 112 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați varză, ceapă, făină de aur și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Varză dulce-acrișoară, Varză Roșie Dulce-Acrișoară, și Varză roșie dulce-acrișoară.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, încălziți 1 inch apă până la fierbere.
Adăugați varză; se încălzește la fierbere. Se fierbe descoperit aproximativ 15 minute, amestecând ocazional, până se înmoaie; se scurge și se lasă deoparte. Ștergeți și uscați tigaia cu un prosop de hârtie.
În aceeași tigaie, gătiți slănina la foc mediu 4 minute, amestecând ocazional. Se amestecă ceapa. Gatiti 2 pana la 4 minute, amestecand ocazional, pana cand slanina este crocanta.
Scoateți slănina și ceapa cu lingura cu fante; se scurge pe prosoape de hârtie.
Scurgeți grăsimea, rezervând 1 lingură în tigaie.
Se amestecă zahărul brun și făina în grăsimea de slănină în tigaie. Se amestecă apă, oțet, sare și piper până se amestecă bine.
Se amestecă varza, slănina și ceapa. Gatiti la foc mediu 1-2 minute, amestecand ocazional, pana cand este fierbinte.