Varză Roșie Daneză De Crăciun

Varză Roșie Daneză De Crăciun
Varza roșie daneză de Crăciun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 158 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 89 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Un amestec de zahăr, sare, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Crăciun Danez, Pom De Crăciun Produse De Patiserie Daneze, și Julekage (Pâine Daneză De Fructe De Crăciun) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați varza într-o cratiță mare și amestecați zahărul, oțetul, sarea și apa. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă și se fierbe la foc mediu timp de 1 oră. Aceasta poate fi servită imediat sau răcită și reîncălzită mai târziu în porții mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
OțetOțet
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista