Varză roșie condimentată de Crăciun
Varza roșie condimentată de Crăciun ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 110 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. 289 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți la îndemână varză, coajă de portocală, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 64%. Rețete similare includ Varză Roșie Condimentată, Varză roșie condimentată lipicioasă, și Varză Roșie Murată Condimentată.
Instrucțiuni
Îndepărtați frunzele exterioare ale varzei, apoi tăiați-le în sferturi și tăiați miezul. Folosiți un cuțit ascuțit sau atașamentul de feliere al unui robot de bucătărie pentru a tăia subțire varza.
Încălziți untul într-o cratiță mare, apoi răsturnați ceapa și prăjiți ușor până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați coaja de portocală în tigaie împreună cu bățul de scorțișoară, apoi gătiți încă 1 min.
Adăugați varza mărunțită, apoi turnați peste port, oțet de vin roșu, suc de portocale și 150 ml apă. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic, acoperiți tigaia și gătiți timp de 45 de minute-1 oră până când varza se înmoaie.