Varză prăjită sudică cu slănină, ciuperci și ceapă

Varză prăjită sudică cu slănină, ciuperci și ceapă
Varza prăjită sudică cu slănină, ciuperci și ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 221 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1719 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Un amestec de ceapă, sare și piper măcinat, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 60%. Rețete similare includ Bacon De Sud-Varză Prăjită, Se Amestecă Varza Napa Prăjită Cu Ciuperci Și Slănină, și Varză Prăjită Sudică.

Instrucțiuni

1
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie; se sfărâmă când se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Scurgeți toate, cu excepția a 3 linguri de picături de slănină din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Gătiți și amestecați varza, ceapa și ciupercile în picăturile de slănină rămase până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute. Îndoiți slănina în amestec de varză. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CiuperciCiuperci
VarzăVarză
CeapăCeapă

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Brundlmayer Steinmassl Riesling. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista