Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza, morcovul și ardeiul gras. Această rețetă servește 12 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 302 calorii, 2G de proteine, și 28G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, ceapă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Varză Roșie Și Salată De Morcovi, Varză, morcov și ananas coleslaw, și Supă De Morcovi Cu Ardei Gras Roșu.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 7 ingrediente într-un castron mare până se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați varza, morcovii și ingredientele rămase în castron și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat