Varză fiartă dulce și acră (Rotkohl)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza fiartă dulce și acră (Rotkohl). Această rețetă face 8 porții cu 148 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cidru de mere, zahăr, ceapă subțire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 39%. Rețete similare sunt Varză dulce-acrișoară, Varză purpurie dulce și acră înăbușită, și Rotkohl (Varză Roșie).
Instrucțiuni
Gatiti baconul intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare pana cand este crocant.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 lingură de picături în tigaie; pune slănina deoparte.
Adăugați ceapa la picături în tigaie; saut 3 minute.
Adăugați mere la tigaie; saut 2 minute.
Adăugați varză în tigaie; saut 2 minute.
Adăugați cidru și ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră și 15 minute sau până când varza este fragedă, amestecând ocazional. Aruncați cuișoarele și frunza de dafin.