Varză dulce și acră cu usturoi și hamsie
Varza dulce și acră cu usturoi și hamsie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 184 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 7 fani. Un amestec de varză, hamsii, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Kale Agrodolce (varză dulce și acră), Paste Kale cu ardei iute și hamsii, și Mâncare de porc cu usturoi dulce și acru.
Instrucțiuni
Gatiti varza intr-o tigaie mare cu apa clocotita timp de aproximativ 4 minute pana se inmoaie.
Scurgeți, apoi puneți tigaia goală la loc pe foc cu uleiul. Sfârâie usturoiul și hamsia, apoi adaugă zahărul și oțetul și bulează o clipă. Aruncați kale înapoi în tigaie pentru a reîncălzi, apoi răsturnați totul într-o garnitură.
Vin recomandat: Riesling, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant
Riesling, Sauvignon Blanc și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru hamsii. În general, vinurile albe crocante și vinul spumant se potrivesc bine cu peștele puternic aromat, gras. Regele Frosch Riesling Auslese all natural German cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană]()
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană