Varză dulce de Bruxelles cu pansament Balsamic

Varză dulce de Bruxelles cu pansament Balsamic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza dulce de Bruxelles cu pansament Balsamic. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 142 calorii. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de varză de Bruxelles, coajă de portocală, sos de vinaigretă balsamică și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Varză de Bruxelles rasă, salată de Pecan de spanac cu pansament balsamic Bourbon, Varză De Bruxelles Cu Vinetă Balsamică, și Varză de Bruxelles cu miere balsamică.

Instrucțiuni

1
Gatiti varza de Bruxelles in oala mare cu apa clocotita 6 min. sau până la licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge bine.
3
Între timp, combinați siropul și pansamentul într-o tigaie mare; gatiti la foc mediu 2 min. sau până când se reduce la o glazură groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați varza de Bruxelles; gatiti 2 min., amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
5
Adăugați coaja de portocală; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista