Varză de Bruxelles și slănină acoperite cu Gorgonzola topită

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles și slănina acoperite cu Gorgonzolan topit. Această rețetă face 4 porții cu 120 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână slănină, varză de Bruxelles, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Penne Rigate cu varză de Bruxelles și Gorgonzola, Orecchiette cu varză de Bruxelles, Gorgonzola și unt brun, și Varză de Bruxelles mărunțită și salată de Kale cu mere, Gorgonzola și nuci pecan confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie si dati deoparte rezervand 1 lingura de grasime de slanina.
Se adaugă varza de Bruxelles în tigaie, se condimentează cu sare și piper și se sotează un minut.
Se ia de pe foc și se amestecă în gorgonzola.