Varză de Bruxelles și morcovi cu migdale
Varza de Bruxelles și morcovii cu migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 4 și costă 80 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 102 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați morcovul tăiat julienne, piperul, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este excelent. Încercați Varză de Bruxelles glazurată și morcovi cu migdale, Varză de Bruxelles cu slănină și migdale, și Varză de Bruxelles prăjită cu migdale și Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați morcovul; saut 4 minute. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați varza de Bruxelles; saut 5 minute sau până când este crocant.
Adăugați pătrunjelul și ingredientele rămase; gatiti 30 de secunde sau pana se topeste zaharul, amestecand continuu.