Varză de Bruxelles și conopidă

Varză de Bruxelles și conopidă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles și conopida cu miez. Această rețetă servește 6 și costă 1,07 USD pe porție. O porție conține 110 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, suc de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Cu Vârf De Firimituri, Crispy Topped varză de Bruxelles și conopidă Gratin, și Varză De Bruxelles Cu Vârf De Bacon.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu; se adaugă usturoiul și se fierbe 1 minut. Se amestecă pesmetul și 1/4 linguriță. sare și gătește, amestecând ocazional, 3 până la 4 minute sau până se prăjește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
UntUnt
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc.
3
Aranjați varza de Bruxelles într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 8 minute sau până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
4
Adăugați conopida. Acoperiți și aburiți 2 până la 3 1/2 minute sau doar până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
5
Transferați varza de Bruxelles și conopida într-un vas de servit; se presară cu suc de lămâie, piper și restul de 1/4 linguriță. sare și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
ConopidăConopidă
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PiperPiper
SareSare
6
Se presară cu amestec de pesmet; serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
DificultateNormal
Gata În26 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista