Varză de Bruxelles și Chorizo
Nevoie de o garnitură fără gluten și pescatarian? Varza de Bruxelles și Chorizo ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,15 USD pe porție. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de SippitySup. Un amestec de sos de pește asiatic, unt, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Varză De Bruxelles Cu Chorizo, Varză De Bruxelles Cu Chorizo, și Conopidă Și Varză De Bruxelles Cu Chorizo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un wok sau o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei și 1 lingură de unt. se sotează mugurii în loturi la foc mediu-mare până se înmoaie și se caramelizează. Se răcește și se setează aside.In o tigaie mică, sotati chorizo până când fierte prin. Îndepărtați excesul de ulei și cool.In un castron mic, se toarnă varulsucul peste zahărul brun și se amestecă pentru a se dizolva.
Adăugați sosul de pește și sambalul.
Adăugați 2 până la 3 linguri de apă după cum este necesar pentru a echilibra.Înainte de servire, încălziți lingura rămasă de ulei într-o tigaie mare.
Adăugați chorizo și sotati timp de 1 minut.
Adăugați varza de Bruxelles și încălziți până se încălzește.
Adăugați jumătate din amestecul de var-zahăr, adăugând mai mult după cum este necesar după gust. Pentru a termina, amestecați restul de 2 linguri de unt până se topește.Împărțiți între 6 boluri și garnisiți cu frunze de coriandru și chipsuri de tortilla.