Varză de Bruxelles înăbușită în sos de muștar

Varza de Bruxelles înăbușită în sos de muștar ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 152 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de șalotă, varză de Bruxelles, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Varză de Bruxelles înăbușită cu muștar și cimbru, Varză de Bruxelles în sos cremos de muștar, și Pui cu varză de Bruxelles și sos de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosiți un cuțit foarte ascuțit pentru a tăia și arunca baza germenilor de Bruxelles. (Pe măsură ce faceți acest lucru, frunzele vor cădea. Păstrați și utilizați orice care nu sunt învinețite!) Apoi feliați o bucată dintr-o parte, așezați germenul tăiat cu fața în jos (pentru stabilitatea felierii) și tăiați germenul transversal în aproximativ 5 felii (mai mult sau mai puțin, în funcție de dimensiunea sa). Repetați până când ați tăiat toți mugurii în acest fel.
Puneți o tigaie mare (de 10 până la 12 inci) la foc mediu. După aproximativ un minut, adăugați uleiul de măsline și rotiți pentru a acoperi tigaia.
Adăugați șalotele și fierbeți timp de 2 minute. Se amestecă varza de Bruxelles și sarea, se toarnă 3 linguri de apă și se întinde totul uniform pe fundul cratiței. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și lăsați să gătească, netulburat, timp de 5 minute.
Între timp, combinați muștarul, zahărul brun și restul de 2 linguri de apă într-un castron mic și amestecați până se omogenizează.
Odată ce varza de Bruxelles s-a fiert timp de 5 minute, se toarnă amestecul de muștar, amestecând pentru a-l distribui bine. Întoarceți focul la minim, acoperiți tigaia și gătiți, netulburat, timp de 3 minute.
Amestecați din nou și decideți dacă vă plac mugurii gătite în acest grad sau dacă doriți să le gătiți puțin mai mult. Puteți lăsa tigaia pe aragaz la foc mic până la 5 minute mai mult, caz în care mugurii se vor rumeni și vor deveni mai intens aromațieste apelul tău.
Se servește fierbinte sau cald, acoperit cu o cantitate generoasă de piper negru.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;