Varză de Bruxelles înăbușită cu Pancetta și Balsamic

Varză de Bruxelles înăbușită cu Pancetta și Balsamic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați varza de Bruxelles înăbușită cu Pancetta și Balsamic. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 455 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de pătrunjel, coajă de lămâie, frunze de oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Varză de Bruxelles prăjită cu Pancettan și oțet Balsamic, Varză de Bruxelles cu Pancetta, și Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi și Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade. Într-un castron, amestecați firimiturile de pâine cu oregano și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se toarnă uleiul de măsline din cupa de la calibru pe o foaie de biscuiți, urmată de amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Se amestecă bine. Prăjiți-l la cuptor, aruncând frecvent, până se rumenesc, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Încălziți untul și uleiul de măsline rămas într-o tigaie mare la foc mediu-mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați varza de Bruxelles tăiată cu fața în jos, presărați sare și piper și sotati, până când fundul se rumeneste ușor, aproximativ 5 minute. Lucrați în loturi până când toți mugurii se rumenesc îndepărtându-i pe o farfurie când ați terminat.Lăsați lichidele în tigaie adăugați pancetta tăiată cubulețe și sotati, aruncând frecvent, până când încep să se rumenească. Întoarceți toți mugurii în tigaie și gătiți la foc mediu până se rumenesc bine și se înmoaie ușor, încă aproximativ 8 minute. Pancetta va fi crocantă. Reduceți căldura; se adaugă ceapa roșie și usturoiul și se sotează până se parfumează, 2 minute.Creșteți căldura la mare, adăugați oțet balsamic și stoc și gătiți, aruncând frecvent, până când mugurii sunt glazurați și fragezi, aproximativ 10 minute; adăugați mai mult stoc dacă este necesar. Gustați, ajustând condimentele dacă este necesar și presărați pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
VarzăVarză
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați într-un castron cald de servire și împrăștiați pesmetul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista