Varză de Bruxelles înăbușită cu chimen

Varză de Bruxelles înăbușită cu chimen
Varza de Bruxelles înăbușită cu chimen ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 68 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 71 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de varză de Bruxelles, sare și piper, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 54%. Încercați Varză De Bruxelles Înăbușită, Varză De Bruxelles Înăbușită, și Varză De Bruxelles Înăbușită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați capetele tulpinii din varza de Bruxelles; clătiți varza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
VarzăVarză
2
Tăiați fiecare în jumătate, prin capătul tulpinii.
3
Adăugați ulei de măsline, varză de Bruxelles și semințe de chimen într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare; se amestecă des până când mugurii se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați 1 cană de apă (și busuiocul dacă folosiți uscat); acoperiți, reduceți focul la mediu-mare și gătiți, amestecând ocazional, până când mugurii sunt fragede când sunt străpunși, 6 până la 8 minute. Dacă lichidul se evaporă înainte ca mugurii să fie fragede, adăugați puțină apă pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Descoperiți și adăugați unt; se amestecă des până se topește untul. Se amestecă busuioc proaspăt, dacă se folosește, și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
6
Se toarnă într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista