Varză de Bruxelles înăbușită cu chimen
Varza de Bruxelles înăbușită cu chimen ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 68 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 71 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de varză de Bruxelles, sare și piper, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 54%. Încercați Varză De Bruxelles Înăbușită, Varză De Bruxelles Înăbușită, și Varză De Bruxelles Înăbușită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați capetele tulpinii din varza de Bruxelles; clătiți varza.
Tăiați fiecare în jumătate, prin capătul tulpinii.
Adăugați ulei de măsline, varză de Bruxelles și semințe de chimen într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare; se amestecă des până când mugurii se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați 1 cană de apă (și busuiocul dacă folosiți uscat); acoperiți, reduceți focul la mediu-mare și gătiți, amestecând ocazional, până când mugurii sunt fragede când sunt străpunși, 6 până la 8 minute. Dacă lichidul se evaporă înainte ca mugurii să fie fragede, adăugați puțină apă pentru a preveni arderea.
Descoperiți și adăugați unt; se amestecă des până se topește untul. Se amestecă busuioc proaspăt, dacă se folosește, și sare și piper după gust.
Se toarnă într-un castron de servire.