Varză de Bruxelles învelită cu Pancetta cu migdale

Varză de Bruxelles învelită cu Pancetta cu migdale
Rețeta de varză de Bruxelles învelită cu Pancetta cu migdale este gata în aproximativ 6 minute și este cu siguranță un mare fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 2 porții cu 478 calorii, 15g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de migdale, unt, miere de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Varză de Bruxelles cu Pancetta, Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi și Pancetta, și Varză de Bruxelles înăbușită cu Pancetta și Balsamic.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateUșor
Gata În6 m.
Porții2
Scor De Sănătate44
Revista