Varză de Bruxelles într-un sos de cremă de slănină Sherry
Varza de Bruxelles într-un sos de cremă de bacon Sherry ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 330 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, varză de Bruxelles, ciuperci cremini și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Varză de Bruxelles cu sos de cremă sherry-asiago, Varză de Bruxelles prăjită și slănină într-un sos de cremă de muștar, și SKILLET varza de Bruxelles cu BACON & SHERRY și un LODGE SKILLET & carte de bucate GIVEAWAY pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă 1 lingură de sare în suficientă apă pentru a acoperi varza de Bruxelles într-un castron și se înmoaie mugurii în apa sărată timp de 1 oră.
Scurgeți apa și aruncați mugurii în ulei de măsline, sare de mare și piper negru pentru a acoperi bine.
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F (245 grade C).
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când abia începe să se rumenească la margini, 5 până la 8 minute. Reduceți căldura la mediu; amestecați șalota și ciupercile, apoi gătiți până când șalotele devin translucide, încă 5 minute.
Se presară usturoiul și se gătește 1 minut, apoi se amestecă sherry și smântână până se combină bine. Aduceți amestecul la fierbere și amestecați până se reduce la jumătate. Sosul îngroșat ar trebui să acopere spatele unei linguri.
În timp ce sosul se gătește, așezați varza de Bruxelles, tăiați părțile în jos, pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit până când mugurii se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Transferați mugurii rumeniți în sos, aruncați pentru a acoperi și condimentați după gust cu sare și piper negru.