Varză de Bruxelles într-un sos de cremă de slănină Sherry

Varză de Bruxelles într-un sos de cremă de slănină Sherry
Varza de Bruxelles într-un sos de cremă de bacon Sherry ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 330 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, varză de Bruxelles, ciuperci cremini și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Varză de Bruxelles cu sos de cremă sherry-asiago, Varză de Bruxelles prăjită și slănină într-un sos de cremă de muștar, și SKILLET varza de Bruxelles cu BACON & SHERRY și un LODGE SKILLET & carte de bucate GIVEAWAY pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă 1 lingură de sare în suficientă apă pentru a acoperi varza de Bruxelles într-un castron și se înmoaie mugurii în apa sărată timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
VarzăVarză
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Scurgeți apa și aruncați mugurii în ulei de măsline, sare de mare și piper negru pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
VarzăVarză
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
3
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F (245 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când abia începe să se rumenească la margini, 5 până la 8 minute. Reduceți căldura la mediu; amestecați șalota și ciupercile, apoi gătiți până când șalotele devin translucide, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
5
Se presară usturoiul și se gătește 1 minut, apoi se amestecă sherry și smântână până se combină bine. Aduceți amestecul la fierbere și amestecați până se reduce la jumătate. Sosul îngroșat ar trebui să acopere spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
În timp ce sosul se gătește, așezați varza de Bruxelles, tăiați părțile în jos, pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit până când mugurii se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
VarzăVarză
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Transferați mugurii rumeniți în sos, aruncați pentru a acoperi și condimentați după gust cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
VarzăVarză
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista