Varză de Bruxelles în unt de ceapă

Varză de Bruxelles în unt de ceapă
Varza de Bruxelles în untul de ceapă este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 252 calorii. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare și piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză De Bruxelles Cu Kaiserfleisch Și Ceapă Roșie, Quiche/Plăcintă Cu Praz, Ceapă, Varză De Bruxelles, și Varză De Bruxelles Delicioasă Cu Slănină Și Ceapă pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista