Varza de Bruxelles prăjită și salata de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,22 USD pe porție. O porție conține 385 calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați mere, ulei de măsline, miso și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salată de mere cu varză de Bruxelles prăjită caldă cu brânză albastră și nuci pecan, Salată De Varză De Bruxelles Și Mere, și Salată De Măr Și Varză De Bruxelles.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 400 de grade F. Ungeți o foaie de copt cu 1 linguriță de ulei. Într-un castron, combinați varza de Bruxelles,mărul, ceapa și uleiul rămas 1 lingură; aruncați pentru a acoperi. Prăjiți pefoaie de copt, întorcându-se o dată, până lasprouts sunt maro și fragede,25 până la 30 de minute. Într-un castron,amestecați împreună tahini, oțet,sirop, miso, ardei roșu și 1/4 cană plus 1 lingură de apă până când este netedă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Ardei Roșu
Oțet
Tahini
Măr
Ceapă
Sirop
Apă
Miso
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Cuptor
2
Încălziți un vas mareskillet la foc mediu.Prăjiți alunele 3 până la 5 minute,amestecând ocazional. Împărțescpanach, amestec de germeni,alune, brânză albastră și pansament tahiniprintre 4 farfurii. Se condimenteazăcu sare și piper negru.