Varză de Bruxelles prăjită și morcovi

Varza de Bruxelles prăjită și morcovii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 187 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de varză de Bruxelles, morcovi, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Încercați Varză De Bruxelles Prăjită Și Morcovi, Balsamic varză de Bruxelles prăjită și morcovi, și Cartofi prăjiți, morcovi, păstârnac și varză de Bruxelles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați varza de Bruxelles; îndepărtați frunzele decolorate. Tăiați capetele și tăiați-le pe jumătate pe lungime.
Tăiați bucăți mai mari de morcov pe jumătate pe lungime, dacă doriți.
Puneți varza de Bruxelles și morcovii într-o tigaie mare.
Combinați uleiul de măsline și ingredientele rămase; se toarnă peste legume și se aruncă bine. Acoperiți și coaceți la 425 timp de 20 de minute. Descoperiți și prăjiți 25 de minute sau până când legumele sunt fragede și bine rumenite, amestecând de două ori.