Varză de Bruxelles prăjită la tigaie cu Pancetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles prăjită la tigaie cu Pancettan. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $2.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 188 calorii. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de șalotă, pancetta groasă, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză de Bruxelles prăjită la tigaie cu slănină, Varză De Bruxelles Cu Usturoi Prăjit În Tigaie Italiană, și Varză de Bruxelles prăjită cu Pancetta.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare adâncă, gătiți pancetta la foc moderat până când este ușor crocantă și grăsimea este redată, 8 până la 10 minute. Se amestecă șalotele, se condimentează cu sare și piper și se fierbe până devin aurii, aproximativ 10 minute.
Adăugați varza de Bruxelles și oțetul și dați la fiert. Reduceți focul la minim, acoperiți tigaia și gătiți până când mugurii și șalotele sunt fragede și tigaia este aproape uscată, 10 până la 12 minute.
Transferați într-un castron și păstrați la cald până la servire.