Varză de Bruxelles prăjită de arțar cu slănină

Varza de Bruxelles prăjită de arțar cu slănină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 200 calorii. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 45 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, ulei de măsline, varză de Bruxelles și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Varză De Bruxelles Prăjită Cu Slănină De Arțar, Varză de Bruxelles prăjită de arțar cu slănină, și Varză De Bruxelles Prăjită Cu Slănină, Nuci Pecan Și Sirop De Arțar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Așezați varza de Bruxelles într-un singur strat într-un vas de copt.
Stropiți cu ulei de măsline și sirop de arțar; aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu slănină; condimentează cu sare și piper negru.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când slănina este crocantă și varza de Bruxelles se caramelizează, 45 de minute, amestecând la jumătatea drumului.