Varză de Bruxelles prăjită cu șalotă, miere și oțet Balsamic
Varza de Bruxelles prăjită cu șalotă, miere și oțet Balsamic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 4,09 USD pe porție. O porție conține 3238 calorii, 6g de proteine, și 355g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână șalotă, varză de Bruxelles, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Varză de Bruxelles prăjită și șalotă cu oțet Balsamic, Varză de Bruxelles prăjită balsamică și șalotă, și Varză de Bruxelles cu slănină și oțet Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați mierea, oțetul balsamic și pătrunjelul într-un castron mic și dați deoparte.
Tapetați o foaie de copt cu margini cu un strat triplu de prosoape de hârtie. Într-un wok mare sau cuptor olandez, încălziți uleiul la 400 F.
Adăugați jumătate din varza de Bruxelles și jumătate din șalotă. Temperatura uleiului va scădea la aproximativ 325 de grade F. reglați căldura pentru a menține această temperatură. Gatiti, amestecand si agitand cu un paianjen metalic pana cand varza de Bruxelles devine maro auriu, aproximativ 4 minute.
Transferați pe foaia de copt căptușită cu prosop de hârtie. Reîncălziți uleiul la 400 km f și repetați cu mugurii și șalotele rămase.
Transferați mugurii și șalotele într-un castron mare și adăugați pansament. Aruncați pentru a combina, condimentați după gust cu sare și piper și serviți.