Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi și vermut

Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi și vermut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles prăjită cu usturoi și vermut. Această rețetă face 6 porții cu 313 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, suc de lămâie, vermut stropit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Usturoi Varză De Bruxelles Prăjită, Varză de Bruxelles prăjită cu șuncă și usturoi, și Varză De Bruxelles Prăjită Cu Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 de grade F sau un grătar la mare (dacă sunteți afară, pregătiți un foc de tabără).
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați o foaie mare de folie și stropiți cu puțin ulei. Aranjați varza de Bruxelles într-un singur strat plat, peste jumătate din foaia de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Stropiți varza de Bruxelles cu mai mult ulei și acoperiți cu usturoiul, ceapa, sucul de lămâie și un strop de vermut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
VermutVermut
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
4
Se presară cu sare și piper. Îndoiți folia în jumătate peste varza de Bruxelles și pliați marginile pentru a sigila și a forma o pungă. Dacă germenii sunt aglomerați, faceți două pungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Gatiti punga in cuptor sau pe un gratar sau foc de tabara pana cand este fiarta, dar nu moale, aproximativ 20 de minute. Pentru a servi, tăiați folia de folie și terminați cu o stropire de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista