Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi și vermut

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles prăjită cu usturoi și vermut. Această rețetă face 6 porții cu 313 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, suc de lămâie, vermut stropit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Usturoi Varză De Bruxelles Prăjită, Varză de Bruxelles prăjită cu șuncă și usturoi, și Varză De Bruxelles Prăjită Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 de grade F sau un grătar la mare (dacă sunteți afară, pregătiți un foc de tabără).
Tăiați o foaie mare de folie și stropiți cu puțin ulei. Aranjați varza de Bruxelles într-un singur strat plat, peste jumătate din foaia de folie.
Stropiți varza de Bruxelles cu mai mult ulei și acoperiți cu usturoiul, ceapa, sucul de lămâie și un strop de vermut.
Se presară cu sare și piper. Îndoiți folia în jumătate peste varza de Bruxelles și pliați marginile pentru a sigila și a forma o pungă. Dacă germenii sunt aglomerați, faceți două pungi.
Gatiti punga in cuptor sau pe un gratar sau foc de tabara pana cand este fiarta, dar nu moale, aproximativ 20 de minute. Pentru a servi, tăiați folia de folie și terminați cu o stropire de pătrunjel.