Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi și vermut

Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi și vermut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles prăjită cu usturoi și vermut. Această rețetă face 6 porții cu 313 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, suc de lămâie, vermut stropit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Usturoi Varză De Bruxelles Prăjită, Varză de Bruxelles prăjită cu șuncă și usturoi, și Varză De Bruxelles Prăjită Cu Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 de grade F sau un grătar la mare (dacă sunteți afară, pregătiți un foc de tabără).
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați o foaie mare de folie și stropiți cu puțin ulei. Aranjați varza de Bruxelles într-un singur strat plat, peste jumătate din foaia de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Stropiți varza de Bruxelles cu mai mult ulei și acoperiți cu usturoiul, ceapa, sucul de lămâie și un strop de vermut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
VermutVermut
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Se presară cu sare și piper. Îndoiți folia în jumătate peste varza de Bruxelles și pliați marginile pentru a sigila și a forma o pungă. Dacă germenii sunt aglomerați, faceți două pungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Gatiti punga in cuptor sau pe un gratar sau foc de tabara pana cand este fiarta, dar nu moale, aproximativ 20 de minute. Pentru a servi, tăiați folia de folie și terminați cu o stropire de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista