Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi și Chile
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Varza de Bruxelles prăjită cu usturoi și Chile ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 123 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește thailandez, usturoi, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Stone Pale Ale și usturoi varză de Bruxelles prăjită, Varză De Bruxelles Prăjită, și Varză De Bruxelles Prăjită Superbă.
Instrucțiuni
Blanch varza de Bruxelles într-o oală mare defierbere apă sărată până la verde strălucitor,aproximativ 15 secunde.
Se scurge și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul într-un wok sau o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și amestecați până la luminămaro auriu, aproximativ 30 de secunde. Folosindo lingură cu fante, transferați într-un castron mic.
Creșteți căldura la mare; adăugați brusselssprouts. Se amestecă până când încep să se înmoaie,2-3 minute.
Adăugați sos de stridii și următoarele5 ingrediente. Se amestecă timp de 30 de secunde; adăugațibulion de pui. Aduceți la fierbere; gatiti pana lalichidul este redus ușor, aproximativ 2 minute;adăugați mai multe ardei iute, dacă doriți. Se amestecă usturoiul.