Varză de Bruxelles prăjită cu unt brun de afine

Varza de Bruxelles prăjită cu unt brun de afine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 287 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Un amestec de ulei de măsline, cimbru, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Unt Brun Prăjit Arțar Varză De Bruxelles, Unt Brun Lămâie Prăjită Varză De Bruxelles, și Varză De Bruxelles Prăjită Cu Unt Brun Și Lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pe 2 foi mari de copt cu margini, aruncați varza de Bruxelles cu uleiul și condimentați cu sare și piper. Prăjiți aproximativ 40 de minute, amestecând la jumătate, până când mugurii sunt fragezi și rumeniți în pete.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați afine, sirop de arțar, ghimbir și coajă de portocală. Gatiti la foc moderat, amestecand, pana cand merisoarele se descompun si se ingroasa, aproximativ 10 minute.
Într-o tigaie medie, gătiți untul la foc moderat până la auriu adânc, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc, se adaugă șalota și cimbru și se amestecă în sosul de afine.
Transferați untul într-un castron, adăugați varza de Bruxelles și aruncați. Se condimentează cu sare și se servește.