Varză de Bruxelles prăjită cu talpă uscată
Varza de Bruxelles prăjită cu talpă uscată este o fără gluten, fără lactate și pescatarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 257 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 1,76 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de varză de Bruxelles, apă, sos de stridii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți de susan cu miere cu varză de Bruxelles se amestecă, Varza De Bruxelles Se Prăjește Cu Ou, Ardei Iute, Ghimbir Și Usturoi, și Varză de Bruxelles și Hash de slănină cu ou prăjit.
Instrucțiuni
Încălziți o oală mică cu apă și aduceți-o la fierbere.
Adăugați câteva picături de ulei de gătit în apă (pentru a păstra culoarea germenilor de Bruxelles) și fierbeți varza de Bruxelles timp de două minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Încălziți wok-ul și adăugați uleiul de gătit.
Adăugați usturoiul feliat și amestecați rapid.
Adăugați bucățile de file de talpă uscate și amestecați prăjiți până devin maronii aurii și crocante.
Se adaugă varza de Bruxelles, sosul de stridii, apa și se amestecă timp de 1 minut.
Adăugați uleiul de susan, o picătură de pudră de piper alb și un vârf de zahăr.