Varză de Bruxelles prăjită cu slănină
Varza de Bruxelles prăjită cu slănină este o fără gluten și primar garnitură. Această rețetă face 2 porții cu 380 calorii, 9g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 82 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, varză de Bruxelles, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Crăciun. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Varză de Bruxelles prăjită cu slănină, Varză de Bruxelles prăjită cu slănină, și Varză de Bruxelles prăjită cu slănină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați varza de Bruxelles pe jumătate pe lungime, de sus în jos.
Aruncați mugurii cu ulei de măsline, sare și piper roșu zdrobit. Aruncați la cuptor până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Așezați nucile de pin pe o tavă de foi în cuptor pentru ultimele 5 minute de prăjire a mugurilor.
În timp ce mugurii se prăjesc, puneți slănina într-o tigaie mică de sote cu un strop de ulei de măsline și aduceți tigaia la foc mediu. Gatiti slanina pana este crocanta, 7-8 minute.
Scoateți slănina din tigaie.
Aruncați Bruxelles-ul prăjit cu slănină crocantă și nuci de pin prăjite. Folosind un cojitor, radeți câteva felii de Parmigiano deasupra.