Varză de Bruxelles prăjită cu rodii și unt de vanilie-Pecan

Varză de Bruxelles prăjită cu rodii și unt de vanilie-Pecan
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Varza de Bruxelles prăjită cu rodii și unt de vanilie-Pecan ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 256 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de melasă de rodie, nuci pecan, semințe din rodie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Varză de Bruxelles prăjită cu rodii și unt de vanilie-Pecan, Varză de Bruxelles mărunțită și salată de mere spiralizată cu sos de arțar-cidru și rodii, și Varză De Bruxelles Prăjită Cu Unt De Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați untul și semințele de fasole de vanilie într-un castron mic. Îndoiți nucile pecan și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Așezați varza de Bruxelles într-o tigaie medie și aruncați cu uleiul și condimentați cu sare și piper. Prăjiți la cuptor până se rumenesc ușor, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Scoateți tigaia din cuptor, adăugați melasa de rodie și amestecați pentru a combina. Reveniți la cuptor și gătiți până se înmoaie, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați mugurii într-un castron mare, adăugați semințele de rodie și coaja de tei și portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
VarzăVarză
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Se transferă într-un platou și se acoperă cu o parte din untul de vanilie-Pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista