Varză de Bruxelles prăjită cu rodii și unt de vanilie-Pecan

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Varza de Bruxelles prăjită cu rodii și unt de vanilie-Pecan ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 256 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de melasă de rodie, nuci pecan, semințe din rodie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Varză de Bruxelles prăjită cu rodii și unt de vanilie-Pecan, Varză de Bruxelles mărunțită și salată de mere spiralizată cu sos de arțar-cidru și rodii, și Varză De Bruxelles Prăjită Cu Unt De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați untul și semințele de fasole de vanilie într-un castron mic. Îndoiți nucile pecan și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Așezați varza de Bruxelles într-o tigaie medie și aruncați cu uleiul și condimentați cu sare și piper. Prăjiți la cuptor până se rumenesc ușor, 20 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor, adăugați melasa de rodie și amestecați pentru a combina. Reveniți la cuptor și gătiți până se înmoaie, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Transferați mugurii într-un castron mare, adăugați semințele de rodie și coaja de tei și portocale.
Se transferă într-un platou și se acoperă cu o parte din untul de vanilie-Pecan.