Varză De Bruxelles Prăjită Cu Morcovi

Varză De Bruxelles Prăjită Cu Morcovi
Varza de Bruxelles prăjită cu morcovi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 202 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de coacăze, zahăr, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Prăjită Și Morcovi, Balsamic varză de Bruxelles prăjită și morcovi, și Cartofi prăjiți, morcovi, păstârnac și varză de Bruxelles.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați frunzele decolorate din varza de Bruxelles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
2
Tăiați capetele tulpinii; tăiați pe jumătate pe lungime.
3
Puneți varza de Bruxelles și morcovii într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
4
Combinați uleiul de măsline și următoarele 4 ingrediente; se toarnă peste legume, se aruncă pentru a acoperi.Acoperiți și coaceți la 425 timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți 25 de minute sau până se înmoaie.Se amestecă împreună jeleu și 2 linguri de apă fierbinte; se toarnă peste legume, se clatina pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista