Varză De Bruxelles Prăjită Cu Morcovi

Varza de Bruxelles prăjită cu morcovi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 202 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de coacăze, zahăr, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Prăjită Și Morcovi, Balsamic varză de Bruxelles prăjită și morcovi, și Cartofi prăjiți, morcovi, păstârnac și varză de Bruxelles.
Instrucțiuni
Îndepărtați frunzele decolorate din varza de Bruxelles.
Tăiați capetele tulpinii; tăiați pe jumătate pe lungime.
Puneți varza de Bruxelles și morcovii într-o tigaie mare.
Combinați uleiul de măsline și următoarele 4 ingrediente; se toarnă peste legume, se aruncă pentru a acoperi.Acoperiți și coaceți la 425 timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți 25 de minute sau până se înmoaie.Se amestecă împreună jeleu și 2 linguri de apă fierbinte; se toarnă peste legume, se clatina pentru a acoperi.