Varză de Bruxelles prăjită cu glazură de afine

Varză de Bruxelles prăjită cu glazură de afine
Varza de Bruxelles prăjită cu glazură de afine necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 1,05 USD pe porție. O porție conține 176 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie accesibilă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, sos de afine, suc de afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Încercați Varză de Bruxelles prăjită la cuptor cu glazură balsamică, Varză de Bruxelles prăjită cu glazură de rodie-balsamică, și Varză de Bruxelles prăjită cu Agave cu glazură de caju Vegan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: scobitori
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-o oală mică combinați sosul de afine și sucul. Se aduce la foc mic la foc mic, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa LinkuluiScos Din Carcasa Linkului
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte
5
Într-o tigaie mare cu un mâner metalic sotati bacon pana crocante, apoi se scoate din tigaie la o placă căptușită cu prosoape de hârtie. În aceeași tigaie se adaugă varza de Bruxelles, șalotele și usturoiul și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Sotati timp de 5 minute la foc mediu-mare pentru a da varza de Bruxelles un pic de culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
7
Puneți tigaia în cuptor timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți din cuptor și turnați glazura de afine deasupra. Reveniți la cuptor și prăjiți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Frigăruiți fiecare varză de Bruxelles cu o scobitoare, aranjați pe un platou de servire și serviți cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista