Varză de Bruxelles prăjită cu brânză albastră și slănină
Varza de Bruxelles prăjită cu brânză albastră și slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 136 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână punga pentru cuptor, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Crăciun. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Încercați varză de Bruxelles slaw cu slănină și brânză albastră, Salată caldă de varză de Bruxelles cu slănină, Kamut și brânză albastră, și Pere și brânză albastră varză de Bruxelles prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Se pune Reynolds sac de cuptor în 13x9x2-inch tava de copt.
Adăugați făină, cimbru, sare și piper în pungă; strângeți punga pentru a amesteca condimentele.
Adăugați varza de Bruxelles și untul în punga cuptorului. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a se amesteca. Aranjați varza de Bruxelles într-un strat uniform.
Închideți geanta cu cravată din nailon.
Tăiați șase fante de 1/2 inch în partea de sus. Tuck capete de sac în tigaie.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când varza de Bruxelles este fragedă. Tăiați cu grijă punga deschisă.
Lingurați imediat varza de Bruxelles în bolul de servire mediu; presărați varza de Bruxelles cu brânză albastră și slănină. Acoperiți cu folie de aluminiu Reynolds Wrap și lăsați să stea 5 minute. Se amestecă și se servește.