Varză de Bruxelles prăjită cu Agave și muștar picant

Varza de Bruxelles prăjită cu Agave și muștar picant ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 6. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 90 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați muștar picant, varză de Bruxelles, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este super. Încercați Varză de Bruxelles prăjită cu Agave cu glazură de caju Vegan, Muștar varză de Bruxelles prăjită cu slănină, și Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi cu sos de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Stropiți uleiul de măsline peste varza de Bruxelles într-un bol mare de amestecare; aruncați pentru a acoperi.
Întindeți varza pe o foaie de copt; condimentează cu sare și piper.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când este fierbinte la mijloc, aproximativ 15 minute.
Bateți nectarul de agave și muștarul picant împreună într-un bol mare de amestecare până se omogenizează; adăugați varză și aruncați pentru a acoperi.
Se întinde pe foaia de copt.
Prăjiți varza până se înmoaie, încă aproximativ 20 de minute.