Varză de Bruxelles mărunțită cu slănină și alune
Varza de Bruxelles mărunțită cu slănină și alune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 54 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 12 și costă 58 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână alune, bulion de pui cu mai puțin sodiu, varză de Bruxelles și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Varză de Bruxelles cu slănină și alune, Varză de Bruxelles prăjită cu alune și slănină, și Varză de Bruxelles cu slănină afumată cu măr și alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare 4 minute sau pana cand este crocant.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 1/2 lingurițe picături în tigaie; pune slănina deoparte.
Adăugați bulion de pui în tigaie; aduceți la foc mic.
Adăugați varză de Bruxelles feliată; gatiti 4 minute sau pana cand este crocant, amestecand frecvent.
Se presară cu sare și piper negru măcinat, aruncând ușor pentru a se combina.
Se presară uniform cu slănină și alune.
Sfat rapid: folosiți atașamentul subțire al lamei de feliere a unui robot de bucătărie pentru a pregăti varza de Bruxelles.