Varză de Bruxelles mărunțită cu nuci pecan și Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles mărunțită cu nuci pecan și Prosciutto. Această rețetă servește 6 și costă 2,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 285 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de parmezan, prosciutto, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salată Mărunțită De Varză De Bruxelles Și Nuci Pecan, Varză De Bruxelles Mărunțită Cu Nuci Pecan Și Pere, și Varză De Bruxelles Mărunțită Cu Nuci Pecan Și Semințe De Muștar.
Instrucțiuni
Așezați nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială.
Coaceți la 350 timp de 8 până la 10 minute sau până la prăjit, amestecând după 5 minute.
Îndepărtați frunzele decolorate din varza de Bruxelles.
Tăiați fiecare germen în jumătate și tăiați-l în bucăți.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați șalotă și usturoi și sotati 1 până la 2 minute sau până se înmoaie.
Adăugați varza de Bruxelles mărunțită în tigaie; saut 8 până la 10 minute sau până când se înmoaie.
Adăugați prosciutto și următoarele 3 ingrediente; saut încă 2 minute.
Se ia de pe foc și se presară brânză și nuci pecan prăjite.