Varză De Bruxelles Mărunțită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles mărunțită. O porție conține 100 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă 97 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 5 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți șalotă, suc de lămâie, varză de Bruxelles și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Încercați Varza De Bruxelles Tocata Saut, Varză de Bruxelles mărunțită și Scallions, și Varza De Bruxelles Mărunțită Mediteraneană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Gatiti slanina pana cand este crocanta intr-o tigaie mare.
Scoateți cu o lingură pliată pe o farfurie.
În timp ce slănina se gătește, tăiați capetele germenilor de Bruxelles. Apoi tocați varza de Bruxelles în jumătate.
Așezați-le tăiate în jos și tăiați fin până când sunt toate mărunțite.
Adăugați usturoiul și șalotele în tigaie și sotati până când sunt parfumate și șalotele sunt moi, 1 până la 2 minute. Se amestecă varza de Bruxelles și se sotează până se înmoaie crocant, 3 până la 5 minute.
Adăugați un vârf de zahăr brun. Condimentează cu sare și piper și adaugă sucul de lămâie.
Se sotează încă 1 minut. Aruncați cu pătrunjelul tocat și slănina.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.