Varză De Bruxelles La Grătar
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Varza de Bruxelles la grătar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 115 calorii. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Un amestec de ulei de măsline, varză de Bruxelles, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Varză De Bruxelles La Grătar, Varză De Bruxelles La Grătar. Îmi plac, și Varză De Bruxelles Savuroasă La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți un grătar la mediu.
Tăiați capătul tulpinii varzei de Bruxelles și îndepărtați orice frunze exterioare îngălbenite.
Așezați varza de Bruxelles într-un bol mare, sigur pentru cuptorul cu microunde și încălziți-l în cuptorul cu microunde la maxim timp de 3 minute.
Adăugați uleiul de măsline, usturoiul, muștarul, boiaua și sarea și aruncați pentru a combina. Lăsați mugurii să se răcească până când îi puteți manipula. Frigăruie 4 până la 5 varză de Bruxelles pe fiecare frigăruie metalică, cu capetele tulpinii orientate în aceeași direcție, lăsând cel puțin 1/2 inch între fiecare încolțire.
Așezați frigăruile pe grătar cu capătul tijei cel mai apropiat de flacără. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute. Întoarceți frigăruile și continuați să gătiți încă 5 minute.
Serviți așa cum este sau pentru o aromă suplimentară, îndepărtați mugurii de pe frigarui, readuceți-i în vasul original de amestecare și aruncați cu oricare din amestecul rămas de ulei și usturoi înainte de servire.