Varză de Bruxelles cu șalotă și ciuperci sălbatice

Varză de Bruxelles cu șalotă și ciuperci sălbatice
Varza de Bruxelles cu șalotă și ciuperci sălbatice este o fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 177 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare, varză de Bruxelles, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cârpe de paste cu ciuperci sălbatice și Rețetă de varză de Bruxelles, Boluri de mămăligă de salvie cu varză de Bruxelles prăjită și ciuperci sălbatice, și Varză de Bruxelles cu slănină și șalotă.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați varza de Bruxelles cu ulei, usturoi, sare și piper, apoi întindeți-o în 1 strat în 2 tigăi mari de copt puțin adânci (17 pe 12 inci). Prăjiți, amestecând ocazional și schimbând poziția tigăilor la jumătatea prăjirii, până se înmoaie și se rumenesc, 25 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
UsturoiUsturoi
PiperPiper
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când temperatura măsoară 250 de metri cubi F (Vezi nota bucătarilor, mai jos), apoi prăjiți șalotele în 3 loturi, amestecând ocazional, până se rumenesc, 3 până la 5 minute pe lot (urmăriți cu atenție, deoarece șalotele pot arde ușor). Transferați rapid cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, răspândindu-se într-un singur strat. (Șalotele vor fi crocante pe măsură ce se răcesc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
2
Se toarnă uleiul din tigaie (nu curățați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Încălziți 5 linguri de unt în tigaie la foc moderat până când spuma dispare, apoi sotati ciupercile, amestecând ocazional, până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați vin, cimbru, sare și piper și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când lichidul este redus la o glazură, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CimbruCimbru
SareSare
VinVin
3
Adăugați apă (1/2 cană) și untul de lingură rămas și fierbeți, tigaia învârtită, până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se transferă într-un vas de servit și se amestecă varza de Bruxelles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
5
Se presară cu câteva șalote și se servește cu șalotele rămase pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
1
* Pentru a lua temperatura de o cantitate mică de ulei, pune bec în tigaie și rândul său, termometru cu fața în jos, restul celălalt capăt împotriva rim de tigaie. Verificați frecvent temperatura.* Șalotele pot fi prăjite cu 1 zi înainte și răcite complet, neacoperite, apoi păstrate într-un recipient etanș căptușit cu prosoape de hârtie la temperatura camerei.* Varza de Bruxelles poate fi prăjită cu 5 ore înainte și răcită complet, descoperită, apoi păstrată, acoperită slab, la temperatura camerei.* Ciupercile pot fi sotate cu 1 oră înainte și păstrate în tigaie, parțial acoperite. Reîncălziți varza de Bruxelles într-un cuptor preîncălzit de 400 km F și continuați cu rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții12
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista