Varză de Bruxelles cu șalotă și ciuperci sălbatice
Varza de Bruxelles cu șalotă și ciuperci sălbatice este o fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 177 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare, varză de Bruxelles, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cârpe de paste cu ciuperci sălbatice și Rețetă de varză de Bruxelles, Boluri de mămăligă de salvie cu varză de Bruxelles prăjită și ciuperci sălbatice, și Varză de Bruxelles cu slănină și șalotă.
Instrucțiuni
1
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aruncați varza de Bruxelles cu ulei, usturoi, sare și piper, apoi întindeți-o în 1 strat în 2 tigăi mari de copt puțin adânci (17 pe 12 inci). Prăjiți, amestecând ocazional și schimbând poziția tigăilor la jumătatea prăjirii, până se înmoaie și se rumenesc, 25 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Usturoi
Piper
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
1
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când temperatura măsoară 250 de metri cubi F (Vezi nota bucătarilor, mai jos), apoi prăjiți șalotele în 3 loturi, amestecând ocazional, până se rumenesc, 3 până la 5 minute pe lot (urmăriți cu atenție, deoarece șalotele pot arde ușor). Transferați rapid cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, răspândindu-se într-un singur strat. (Șalotele vor fi crocante pe măsură ce se răcesc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Tigaie
2
Se toarnă uleiul din tigaie (nu curățați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Încălziți 5 linguri de unt în tigaie la foc moderat până când spuma dispare, apoi sotati ciupercile, amestecând ocazional, până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați vin, cimbru, sare și piper și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când lichidul este redus la o glazură, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Dressing Japonez De Susan Preparat
Cimbru
Sare
Vin
3
Adăugați apă (1/2 cană) și untul de lingură rămas și fierbeți, tigaia învârtită, până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se transferă într-un vas de servit și se amestecă varza de Bruxelles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
5
Se presară cu câteva șalote și se servește cu șalotele rămase pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
1
* Pentru a lua temperatura de o cantitate mică de ulei, pune bec în tigaie și rândul său, termometru cu fața în jos, restul celălalt capăt împotriva rim de tigaie. Verificați frecvent temperatura.* Șalotele pot fi prăjite cu 1 zi înainte și răcite complet, neacoperite, apoi păstrate într-un recipient etanș căptușit cu prosoape de hârtie la temperatura camerei.* Varza de Bruxelles poate fi prăjită cu 5 ore înainte și răcită complet, descoperită, apoi păstrată, acoperită slab, la temperatura camerei.* Ciupercile pot fi sotate cu 1 oră înainte și păstrate în tigaie, parțial acoperite. Reîncălziți varza de Bruxelles într-un cuptor preîncălzit de 400 km F și continuați cu rețeta.