Varză de Bruxelles cu vinetă de slănină fierbinte

Varza de Bruxelles cu Vinaigreta de Bacon fierbinte este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 12. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 163 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sare kosher, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de varză de Bruxelles cu vinetă caldă de slănină, Varză de Bruxelles prăjită cu vinetă de cidru și firimituri de slănină, și Varză de Bruxelles prăjită cu slănină, nuci pecan și vinetă balsamică de arțar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu.
Gatiti baconul pana cand este crocant intr-o tigaie mare.
Scoateți slănina folosind o lingură cu fante și scurgeți-o pe prosoape de hârtie. Rezervați 1/4 cană de picături în tigaie.
Combinați varza de Bruxelles, uleiul de măsline și sarea într-un castron mare.
Așezați mugurii pe foaia de copt pregătită și coaceți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Adăugați oțetul, zahărul brun și muștarul la picăturile de slănină rezervate din tigaie. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand frecvent, pana cand amestecul se reduce la jumatate, aproximativ 6 minute.
Se toarnă amestecul peste muguri, aruncând ușor pentru a acoperi.