Varză de Bruxelles cu vinetă de slănină fierbinte

Varză de Bruxelles cu vinetă de slănină fierbinte
Varza de Bruxelles cu Vinaigreta de Bacon fierbinte este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 12. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 163 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sare kosher, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de varză de Bruxelles cu vinetă caldă de slănină, Varză de Bruxelles prăjită cu vinetă de cidru și firimituri de slănină, și Varză de Bruxelles prăjită cu slănină, nuci pecan și vinetă balsamică de arțar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Gatiti baconul pana cand este crocant intr-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți slănina folosind o lingură cu fante și scurgeți-o pe prosoape de hârtie. Rezervați 1/4 cană de picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
4
Combinați varza de Bruxelles, uleiul de măsline și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați mugurii pe foaia de copt pregătită și coaceți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Adăugați oțetul, zahărul brun și muștarul la picăturile de slănină rezervate din tigaie. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand frecvent, pana cand amestecul se reduce la jumatate, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Zahăr BrunZahăr Brun
MuștarMuștar
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se toarnă amestecul peste muguri, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
8
Se presară cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista