Varză de Bruxelles cu vinetă de slănină fierbinte
Varza de Bruxelles cu vinetă de slănină fierbinte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,12 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 163 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime per portie. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, muștar dijon, zahăr brun ferm ambalat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de varză de Bruxelles cu vinetă de slănină caldă, Varză de Bruxelles prăjită cu slănină, nuci pecan și vinetă balsamică de arțar, și Varza de Bruxelles în Vinaigrette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o foaie de copt cu ramă cu folie de aluminiu.
Gatiti slanina pana cand este crocanta intr-o tigaie mare.
Scoateți slănina folosind o lingură pliată și scurgeți-o pe prosoape de hârtie. Rezervați 1/4 cană de picături în tigaie.
Combinați varza de Bruxelles, uleiul de măsline și sarea într-un castron mare.
Așezați varza pe foaia de copt pregătită și coaceți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Adăugați oțetul, zahărul brun și muștarul în picăturile de slănină rezervate din tigaie. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand frecvent, pana cand amestecul este redus la jumatate, aproximativ 6 minute.
Se toarnă amestecul peste germeni, aruncând ușor pentru a acoperi.