Varză de Bruxelles cu vinetă de nucă
Varza de Bruxelles cu Vinaigrette de nuc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,48 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 239 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, varză de Bruxelles, ulei de nucă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză de Bruxelles cu vinetă de nucă, Varză de Bruxelles cu vinetă de nucă-lămâie, și Somon sălbatic din Alaska cu varză de Bruxelles și vinaigretă de nucă-lămâie de la mâncare bine.
Instrucțiuni
Albiți varza de Bruxelles la fierbereapă sărată timp de 30 de secunde; scurgeți și transferați imediat într-un castron mare de apă de gheață pentru a se răci. Rotiți într-un filator de salată pentru a se uscafrunze (sau se usucă cu prosoape de bucătărie).faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Înfășurați un prosop de bucătărie, transferați-l într-o pungă de plastic resigilabilă și răcoriți.
Zdrobiți 2 1/2 linguri de nuci cu un sucitorsau partea unui cuțit; pus deoparte. Topiți untulcu 1 lingură de ulei într-o cratiță micăcăldură scăzută.
Adăugați șalotă și nuci zdrobite;gatiti, amestecand frecvent, pana cand se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Bateți în oțet, muștar și zahăr.
Scoateți vinaigrettede la foc; condimentează după gust cu sare șipiper. Faceți înainte: se poate face cu 2 zileînainte.
Transferați într-un recipient, acoperiți și răciți.
Lăsați vinaigreta să vină în camerătemperatura înainte de servire.
Puneți varza de Bruxelles și radicchioîntr-un castron mare.
Se toarnă vinaigrettpeste amestecul de varză de Bruxelles și se aruncăacoperiți bine.
Transferați într-un vas de servit. Folosindun cojitor de legume, radeți brânza.
Se presara cu coaja de lamaie si ramanenuci.
Stropiți cu ulei de nucă.