Varză de Bruxelles cu vinetă de nucă

Varză de Bruxelles cu vinetă de nucă
Varza de Bruxelles cu Vinaigrette de nuc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,48 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 239 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, varză de Bruxelles, ulei de nucă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză de Bruxelles cu vinetă de nucă, Varză de Bruxelles cu vinetă de nucă-lămâie, și Somon sălbatic din Alaska cu varză de Bruxelles și vinaigretă de nucă-lămâie de la mâncare bine.

Instrucțiuni

1
Albiți varza de Bruxelles la fierbereapă sărată timp de 30 de secunde; scurgeți și transferați imediat într-un castron mare de apă de gheață pentru a se răci. Rotiți într-un filator de salată pentru a se uscafrunze (sau se usucă cu prosoape de bucătărie).faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Înfășurați un prosop de bucătărie, transferați-l într-o pungă de plastic resigilabilă și răcoriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Salată SpinnerSalată Spinner
BolBol
2
Zdrobiți 2 1/2 linguri de nuci cu un sucitorsau partea unui cuțit; pus deoparte. Topiți untulcu 1 lingură de ulei într-o cratiță micăcăldură scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuțitCuțit
3
Adăugați șalotă și nuci zdrobite;gatiti, amestecand frecvent, pana cand se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
NuciNuci
4
Bateți în oțet, muștar și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
OțetOțet
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Scoateți vinaigrettede la foc; condimentează după gust cu sare șipiper. Faceți înainte: se poate face cu 2 zileînainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
6
Transferați într-un recipient, acoperiți și răciți.
7
Lăsați vinaigreta să vină în camerătemperatura înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
8
Puneți varza de Bruxelles și radicchioîntr-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se toarnă vinaigrettpeste amestecul de varză de Bruxelles și se aruncăacoperiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
NuciNuci
10
Transferați într-un vas de servit. Folosindun cojitor de legume, radeți brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
11
Se presara cu coaja de lamaie si ramanenuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
12
Stropiți cu ulei de nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De NucUlei De Nuc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista