Varză de Bruxelles cu sos de usturoi de fasole neagră
Varza de Bruxelles cu sos de usturoi de fasole neagră este un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 120 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 507 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de șofrănel, piper măcinat, varză de Bruxelles și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Varză de Bruxelles prăjită și carne de porc în sos de fasole neagră, Sos de fasole neagră de casă (alias sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră), și Varza de Bruxelles prăjită și carnea de porc în fasole neagră.
Instrucțiuni
Pregătiți varza de Bruxelles: spălați bine varza de Bruxelles. Tăiați tulpinile și aruncați oricare dintre frunzele libere. Împărțiți-le pe lungime.
Puneți uleiul și fulgii de chili într-o tigaie mare și puneți-le la foc mediu-mare.
Adăugați varza de Bruxelles în tigaie și gătiți aproximativ 3-5 minute sau până când mugurii încep să se rumenească puțin. Pot absorbi tot uleiul, dacă adaugă doar încă 1/2 lingură de ulei.
Adăugați sosul de usturoi de fasole neagră și amestecați până când toate varza de Bruxelles sunt bine acoperite.
Adăugați un vârf de piper negru măcinat (sosul este deja sărat, deci probabil că nu veți avea nevoie de sare).
Gatiti inca 30 de secunde. Scoateți focul și serviți imediat.